Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

Aquesta és “La cançó dels Strokes” de Sexenni

4 març, 2022

Segon avançament del seu disc debut “Retrats”.

Sexenni és un jove grup lleidatà que fusiona les sonoritats urbanes amb la seva essència festiva i que viu a cavall entre les diferents facetes de l’urban: reggaeton, trap i experimentant amb la fusió d’altres gèneres. Grup que neix l’any 2019 als soterranis d’un institut, on tres amics es decideixen a gravar una maqueta. La primera cançó del grup va ser “Lleida town”, un tema casolà que va tenir molt bona rebuda a les terres lleidatanes.

Després d’uns anys dedicant-se a la música, presenten aquest segon tema, que al contrari que la resta de la discografia del grup, representa un gir cap a una estètica sonora i lírica més fosca. Fent al.lusió al grup novaiorquès The Strokes, Sexenni parla de la pèrdua i de les situacions en les quals un es veu superat quan sent que quelcom se li escapa de les mans. Sobre un rerefons reflexiu i nostàlgic es tracten temes com el dol i la ruptura, situacions davant de les quals l’única sortida resulta ser continuar caminant endavant.

“La Cançó dels strokes” és un tema amb sonoritat urban, on es fusiona una base de trap, amb caixes de ritmes i sintetitzadors amb elements sonors més propers al grunge: guitarres distorsionades i bateries èpiques. La producció de la cançó reté també l’essència crua i trencada de la lletra. 
Comments are closed.

Back to Top ↑