Arjau presenta el seu últim disc “ADN Arjau, 25 anys – Diari de bord”

16 juliol, 2021

El grup d’havaneres palafrugellenc es disposa a iniciar els actes de celebració del 25è aniversari en diverses activitats i esdeveniments que acabaran l’estiu del 2022.

“ADN Arjau, 25 anys – Diari de bord” és un disc que representa un viatge per la història musical de la formació, on s’hi podran escoltar col·laboracions amb els músics i cantaires del gènere que més els han influït: Càstor Pérez, Ricard Balil, Fonso Carreras, Francesc «Xiqui» Ramon i Josep Bastons.

Com a gran novetat s’inclouen versions úniques de les havaneres “El meu avi” i “Tamariu” amb l’acompanyament de luxe de la “Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya”.

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, és una formació musical inèdita, fundada per iniciativa de Narcís i Josep Lagares amb l’impuls i el suport de la Fundació Metalquimia, integrada pels instruments de corda tradicionals d’una orquestra simfònica units al personalíssim so dels instruments de vent de la cobla La principal de La Bisbal.

El grup Arjau conscients que s’està vivint amb la pandèmia del Covid-19, una de les situacions més complicades dels últims temps, volen dedicar part dels beneficis d’aquest disc a la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses #YoMeCorono #JoEmCorono, amb l’anhel que no torni a faltar mai més la música en directe, que és un dels motors imprescindibles de la cultura.
Comments are closed.

Back to Top ↑