Notícies Foto de Carmen Zapata: Pere Francesch/ACNFoto de Carmen Zapata: Pere Francesch/ACN

Arrenca la 12a edició de Curtcircuit

7 febrer, 2024

A partir del 24 de febrer podrem gaudir d’El Pony Pisador, Núria Graham, Triquell i la Ludwig Band, entre altres.

Curtcircuit, el circuit de concerts en sales impulsat per l’ASACC (Associació de Sales de Concerts de Catalunya), arrenca la seva 12 edició el 24 de febrer i presenta els noms confirmats de la primera temporada, que tindrà lloc de febrer a maig, i els primers noms de la segona temporada, d’octubre a desembre de 2024.

En aquesta nova edició, el cicle presenta una oferta molt variada amb més de 40 concerts de més 32 artistes diferents que actuaran a més de 30 sales de prop de 15 localitats arreu de Catalunya. Com a novetat d’aquest any, el cicle Curtcircuit travessa la frontera catalana per expandir-se a altres comunitats autònomes, incloent-hi parades en sales d’Euskadi, València i les Illes Balears. Aquesta ampliació reafirma l’interès i el prestigi del cicle, cada vegada més necessari per als grups, i mostra el bon estat en què es troba el projecte i el gran impacte que té. Un projecte que continua creixent i evolucionant a cada edició. Curtcircuit és un projecte viu que es crea, construeix, defineix i amplia al llarg de l’any. A més, és un cicle tan eclèctic en la seva proposta artística com ho són les programacions pròpies de les sales.

Curtcircuit 2024 s’inaugura el 24 de febrer amb el concert de Ladilla Rusa + Futurachicapop a la sala Razzmatazz, en una nit que promet ser èpica. Obrim el mes de març el dia 1 amb la presentació del nou disc d’El Pony Pisador acompanyats de Jonatan Penalba i Basmati Cru DJs a la Paral·lel 62 de Barcelona i la Ludwig Band amb Angeladorrrm a la Sala Zero de Tarragona. El 2 de març, A Contra Blues presenten el seu nou treball al Cafè del Teatre de Lleida i el dia 9 El Pony Pisador a la mateixa sala. El dia 16, A Contra Blues passen per la sala Luz de Gas de Barcelona i el 22 de març la Júlia Colom estarà a El Siglo de Sant Cugat. Acabem el mes amb el concert de Boom Boom Fighters & Cookah P el dia 30 a La 2 d’Apolo.

El mes d’abril arrenca fort amb un doble concert el dia 5 amb Júlia Colom a l’Espai Orfeó de Lleida i la Meritxell Neddermann a la Voilà de Manresa. El dia 6 també hi ha triplet amb Renaldo & Clara a Els Pagesos de Sant Feliu de Llobregat, Amor Líquido a la VOL de Barcelona i Júlia Colom a El Vapor de Terrassa. El 12 els Derby Motoreta’s Burrito Kachimba presenten el seu nou disc a Salamandra i la Meritxell Neddermann serà a la Nova Jazz Cava de Terrassa. L’endemà, el dia 13, tindrem a Maria Rodés a l’Espai Orfeó, a Rocío Saiz presentant nou disc a Razzmatazz 3 i a Meritxell Neddermann a la Jazz Cava de Vic. El 26 d’abril repetim triplet amb la Lia Kali i La Furia a La Mirona de Salt, El Pony Pisador a la Redstar i Renaldo & Clara a la Jazz Cava. Per acabar el mes d’abril les Ketekalles presenten el seu nou disc el dia 27 a la Sala Apolo de Barcelona.

El final de la primera temporada també ve forta amb els primers concerts fora de Catalunya amb les Ketekalles + Lasole el dia 3 al Kafe Antzokia de Bilbao i el dia 4 a la sala Jimmy Jazz Gasteiz de Vitoria. El 3 de maig també tindrem la presentació del nou disc d’SDH a Freedonia de Barcelona, el dia 12 Renaldo & Clara al Cafè del Teatre i Paula Peso a La Nau de Barcelona, el 16 de maig el concert d’Egosex + Nakany Kanté + Voodoo Sound System a La 2 d’Apolo i, el 17 Núria Graham i Aoife Nessa a La Boite de Lleida, el 18 Pipiolas presenten disc a Sidecar i The Gramophone Allstars Big Band estaran a la Paral·lel 62. El 18 i el 25 de maig Núria Graham i Aoife Nessa estaran a la Sala Zero i a Els Pagesos, respectivament per a tancar la primera temporada de Curtcircuit. 

Text: Redacció/OnaCat.Ràdio
Comments are closed.

Back to Top ↑