Notícies Foto: Pol BatlleFoto: Pol Batlle

Arrenca la primera edició del Cruïlla Hivern

16 gener, 2024

Des del dia 17 de gener i fins al 23 de febrer a diferents sales de Barcelona.

Després d’un Cruïlla Tardor que ha agrupat a més de 12.000 persones en tots els seus concerts, el Festival Cruïlla aposta per una nova iniciativa per escalfar l’hivern barceloní amb un conjunt de propostes musicals per a tots els gustos. En aquesta primera edició del Cruïlla Hivern, que tindrà lloc del 17 de gener al 23 de febrer, el festival omple el cartell amb noms de gran ressò del panorama català, espanyol i internacional i, fent honor a la seva filosofia de defugir qualsevol etiqueta estilística, presenta una programació heterogènia i d’estils molt variats.

Pol Batlle, Cupido, Kruder & Dorfmeister, Sidonie, Pau Vallvé, Sen Senra, Antònia Font, Viva Suecia, Mujeres, Los Blenders, Rombo, Sexy Zebra i Delaporte seran els protagonistes del Cruïlla Hivern, cicle de concerts que, com el Cruïlla Tardor i el Cruïlla Primavera, omplirà diferents espais emblemàtics de Barcelona i que ja porta 8 concerts amb entrades exhaurides.

El Palau de la Música, Sant Jordi Club, Razzmatazz, Sala Apolo i Paral·lel 62 seran les sales que acolliran durant poc més d’un mes, del 17 de gener al 23 de febrer, dotze concerts marcats per la qualitat i l’eclecticisme.

La celebració amb entrades exhaurides dels 30 anys de trajectòria de Kruder & Dorfmeister, el tancament d’una etapa de Pol Batlle, el pop de Cupido, que ja té també totes les entrades venudes, i Sidonie, que també ha exhaurit entrades i ha afegit una segona data, seran els protagonistes dels concerts de gener. Mentre que al febrer serà el torn de Pau Vallvé, que tancarà la seva gira amb entrades exhaurides a Razzmatazz, el retorn dels Antònia Font al Palau de la Música Catalana, on queden molt poques entrades per la segona data, el gallec Sen Senra i els murcians Viva Suecia al Sant Jordi Club, tots ells també ha penjat el cartell d’entrades exhaurides. Veurem també el triple bolo de Mujeres + Los Blenders + Rombo, Sexy Zebras acomiadant la seva gira amb un sold out i el duet italo-espanyol Delaporte que posarà punt final al cicle. 
Comments are closed.

Back to Top ↑