Notícies Foto: Lluís Gavaldà i Joan-Pau ChavesFoto: Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves

Arriba la 11a edició de Curtcircuit

15 febrer, 2023

Amb concerts de Lluís Gavaldà, Clara Peya, Els Catarres, Mishima, La Fúmiga i molt més.

Curtcircuit, el circuit de concerts en sales impulsat per l’ASACC (Associació de Sales de Concerts de Catalunya), arrenca la seva 11 edició el 3 de març i presenta els noms de la primera temporada, que tindrà lloc de març a maig, i els primers noms de la segona temporada, d’octubre a desembre de 2023.

El cicle presenta, de moment, més de 30 concerts de 32 artistes diferents que actuaran a més de 20 sales de prop de 10 localitats diferents de la geografia catalana. Com a novetat d’aquest any, la inauguració del cicle serà per partida doble i descentralitzada de la capital amb la intenció d’afavorir la diversitat d’espais dins del territori. Concretament a la Cotton Club de Lleida amb Delafé y Las Flores Azules + TWIN, i al VADE Música de Sabadell amb Bounce Twice. Curtcircuit és un projecte viu que es crea, construeix, defineix i amplia al llarg de l’any. A més, és un cicle tan eclèctic en la seva proposta artística com ho són les programacions pròpies de les sales.

El projecte Curtcircuit neix l’any 2013 per respondre a les necessitats dels tres protagonistes del cicle; les sales de concerts, especialment les de petit i mitjà aforament, que són les que tenen més dificultats per programar determinats artistes, les bandes novells de l’escena musical catalana que necessiten l’aixopluc del cicle i els grups consolidats, que han deixat d’actuar en les sales que els van veure néixer.

S’inaugura Curtcircuit 2023 a la Cotton Club de Lleida amb Delafé y Las Flores Azules acompanyats de TWIN, i Bounce Twice al VADE Música de Sabadell el 3 de març. El 10 de març Verde Prato presenta el seu nou disc a la sala Paral·lel 62 Club. L’11 hi ha quádruple concert: Lusillón actua per primera vegada a Barcelona i ho fa també a la Paral·lel 62 Club, P.A.W.N. Gang en directe al Cafè del Teatre de Lleida, Marialluïsa i Filipin Yess a la VOL i LaSol presenta el seu primer disc al LAUT. Trobem també en directe a Morreo i Supermeganada a la sala Sidecar el dia 17 de març i a Niño de Elche presentant el seu nou treball discogràfic a la Cotton Club de Lleida i, l’endemà, el dia 18 de març a la Sala Zero de Tarragona. El dia 18 Clara Peya arriba a Lleida amb el seu espectacle ‘Piano Solo’ a l’Orfeó Lleidatà. Acaba el mes de març amb dos concerts de Mishima: el dia 24 a El Clap de Mataró i el 25 a l’Stroika de Manresa, ambdós acompanyats de Mar Pujol.

L’abril comença fort el dia 1 amb P.A.W.N. Gang al VADE Música de Sabadell, el dia 14 Selma Bruna a la Paral·lel 62 Club, el 15 Marialluïsa i Filipin Yess a Els Pagesos de Sant Feliu de Llobregat i el 21 d’abril arriben forts els lleidatans Sexenni a terres barcelonines en directe a Razzmatazz 2.

I entrem al mes de maig amb 4 concerts molt especials de Lluís Gavaldà amb Joan-Pau Chaves en sales de petit aforament amb el públic a tocar: el dia 4 a la Voilà de Manresa, el dia 5 a la Sala Zero de Tarragona, el dia 27 a Els Pagesos de Sant Feliu de Llobregat i el dia 28 a La Deskomunal de Barcelona. El 12 de maig es presenta el triple concert de FUTURACHICAPOP amb Alan Neil i Centauros a la VOL i el 20 a La Furia a Sidecar. I destacar el concert del dia 24 de maig al Milano Jazz Club de Barcelona World’s Music Ensemble que és un concert benèfic en col·laboració amb Arrels Fundació on tots els ingressos es destinaran íntegrament a la Fundació. 
Comments are closed.

Back to Top ↑