Atlàntic en directe, aquest dijous, en el Centre Cultural SGAE València

10 gener, 2023

La banda valenciana presenta algunes de les cançons que formaran part del seu tercer àlbum.

Fa molt temps que Atlàntic no es deixa veure per una sala de València. De fet, comença a ser una cosa extraordinària. L’oportunitat de tornar a disfrutar de la banda tocant a casa serà aquest dijous, 12 de gener, en el Centre Cultural SGAE València. La banda de Josep Bartual, María López i Thomas Mantovani forma part de la huitena edició del cicle Indrets Sonors que organitza la Fundació SGAE de València.

“Indrets sonors” és una iniciativa dirigida a secundar i difondre en directe el treball dels compositors i intèrprets de música popular, en qualsevol de les seues variants, de la Comunitat Valenciana. La seua última cita va ser en 2019 i, després d’una llarga aturada provocada per la pandèmia de la Covid-19, represa ara la seua activitat. Atlàntic obri la convocatòria d’enguany amb aquest primer concert en la xicoteta sala del carrer Blanqueries, 6 de València. Amb entrada lliure i debades, per cert.

Atlàntic avançarà bona part de les cançons que formaran part del seu tercer àlbum, a més de repassar algunes de les cançons de ‘Volem els ponts’, treball que va aconseguir el Premi al Millor Disc de Pop en els Premis Ovidi 2020. Una oportunitat de les bones de veure en acció al ‘power trio’ valencià.
Comments are closed.

Back to Top ↑