Notícies Foto: Festival CàntutFoto: Festival Càntut

Avançament de la programació Festival Càntut

24 octubre, 2022

Es tracta de Pep Gimeno Botifarra, Anna Ferrer, i l’espectacle Les Eines del Cor Jove Amics de la Unió. Tindrà lloc del 18 al 20 de novembre a Cassà de la Selva.

En espera de presentar tota la programació a final de mes, el projecte Càntut confirma diverses propostes per a la pròxima edició del Festival, una de les tres branques del projecte, que treballa tot l’any per recollir i difondre les músiques de transmissió oral. Durant un cap de setmana, Cassà de la Selva es convertirà en l’epicentre d’aquest repertori, amb una trobada que vol fer viure unes cançons que formen part de la cultura dels Països Catalans, a més de proporcionar diverses ocasions per cantar col·lectivament.

Entre les propostes que s’hi podran veure, destaca el concert d’Anna Ferrer (divendres 18 de novembre, a 3/4 de 8 del vespre, la Sala del Centre Recreatiu). L’artista menorquina oferirà Parenòstic, un espectacle cru i sofisticat en el qual posa en equilibri els seus dos universos: tradició i creació. A la seva música hi caben jotes, fandangos, romanços i també ranxeres i boleros, sense oblidar la recuperació de les tonades de camp que han anat caient a l’oblit. Un homenatge a la saviesa popular i a la seva Menorca natal.

També participarà al Festival el cantador de Xàtiva Pep Gimeno Botifarra (dissabte 19 de novembre, a 1/4 de 8 del vespre, la Sala del Centre Recreatiu), amb un espectacle en què interpreta un bon grapat de cançons tradicionals de la seva comarca natal, La Costera, però també d’altres punts del País Valencià. Una successió de jotes, fandangos, cants de batre, masurques, havaneres, malaguenyes, granaïnes i romanços que ha anat recollint al llarg de la seva trajectòria vital i musical.

Una altra de les propostes és l’espectacle Les Eines, del Cor Jove Amics de la Unió (diumenge 20 de novembre, a 1/4 de 7 de la tarda, la Sala del Centre Recreatiu).
Comments are closed.

Back to Top ↑