Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

Avançament del nou disc de Maria Jacobs

18 gener, 2022

“Sempre tornes” formarà part del seu pròxim àlbum titulat “Et porto escrit”.

Tres anys després de la publicació del seu últim treball discogràfic titulat “Invisible” (Música Global, 2019), ens avança “Sempre tornes”, el primer senzill de què serà el seu nou disc.

Una cançó que parla d’una relació reiterant en què, encara que passi el temps, aquest primer instint cap a aquella persona no esvaeix. Això porta a plantejar-se si realment és un sentiment positiu o tòxic perquè, en realitat, aquella química no s’apagarà mai. Tracta també com afecten les xarxes socials a una relació: la sensació d’inseguretat i dubtes que pot generar. Com, inconscientment, el fet de veure certes imatges d’algú ens pot portar a sentir l’impuls de parlar-hi, o com la necessitat de saber de l’altra persona creix.

Segons ella mateixa, “es tracta d’un mirar real i íntim cap a dins, ja que porto escrits tots aquells moments essencials que han marcat i continuent marcant la meva vida. Aquells moments que no hem necessitat cap pla, que només havíem d’estar junts i respirar.
Moments on porto escrites totes i cadascuna de les persones que passen pel meu camí, tota la gent que fugaçment ha deixat relleu i també a qui m’ha donat la mà per caminar. I potser, no ho demostri, però sota la meva pell, allà et trobaràs tu també”.

La cançó formarà part del seu pròxim àlbum titulat “Et porto escrit”, un projecte conformat per 11 temes i amb el seu estil poprock barrejant el gènere funk, tots en català, on l’artista es reinventa. “Et porto escrit” és un disc que va més enllà de la música: on compondre’l ha significat un abans i un després per a Jacobs, permetent-li descobrir que l’arma més poderosa que té i que mai ningú li podrà robar és parlar amb veritat des del cor.
Comments are closed.

Back to Top ↑