Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

“Bales perdudes”, segon treball d’Arc de Triomf

16 novembre, 2022

El disc arriba acompanyat amb “De què vas”, és una cançó que descriu la dualitat amor-odi en un estil festiu i de caràcter despreocupat.

“Bales perdudes” consta de 10 cançons que volen representar a una generació que busca el seu camí, venerant l’amistat i el carpe diem. Per anar escalfant motors, el grup ja ens ha avançat diversos senzills, entre ells “La matinada”, “Pols estel·lar” o “Boom shakanina” on mesclen ritmes pop-rock actuals amb ska i no s’amaguen del seu passat més alternatiu.

Compost pels germans bessons Olek i Wojtek Burek i amb la producció i co-composició de Noel Campillo, guitarrista i corista, la formació deixa clara la seva intenció: els directes. A “Bales perdudes”, les trompetes i les guitarres són les clares protagonistes, però no tenen por a apropar-se a sons electrònics o més “macarres”.

Per a crear la portada, el grup ha treballat conjuntament amb l’artista valencià Cesc Roca, que ha volgut reflectir diferents versos i conceptes que s’amaguen al disc en una portada molt acolorida i captivadora.
Comments are closed.

Back to Top ↑