Balkan Paradise Orchestra comença la seva gira “Odissea Tour”

28 Juliol, 2020

El seu concert del passat dia 15 al Poble Espanyol de Barcelona dins del Festival Cruïlla XXS va ser amb les entrades exhaurides. El proper serà aquest divendres a Girona.

Balkan Paradise Orchestra presenta “Odissea Tour”, un nou espectacle construït amb la coreògrafa Cristina Castellà i l’stage coach Mila von Chobiak, basat en el seu últim treball discogràfic que va veure la llum aquest abril durant el confinament.

Una posada en escena impactant, enèrgica i festiva, fa que la BPO empatitzi amb el públic i emprengui un viatge col.lectiu on l’emoció, la força i el moviment incansable d’aquest equip d’onze instrumentistes de vent i percussió es transmeten des de l’inici fins al final del concert.

“Odissea”, sense voler ha esdevingut un nom profètic en aquests dies d’incertesa. Tot i l’excepcionalitat de la situació en la qual ens trobem com a societat, la música més que mai ens ajuda a connectar amb nosaltres mateixos i esdevé un pont per compartir emocions amb la gent que ens envolta. Adaptant-se a la nova realitat i amb el públic assegut, Balkan Paradise Orchestra canalitza tota la seva energia, potència i alegria per fer-nos gaudir d’aquesta particular “Odissea”.
Comments are closed.

Back to Top ↑