Bankrobber, segell resident a l’Heliogàbal, els dijous de novembre

21 octubre, 2022

Amb concerts de Barba Corsini, Chaqueta de Chándal, Marialluïsa i Carles Viarnès.

Els dijous del mes de novembre, Bankrobber participarà al cicle Segells Residents de la sala Heliogàbal de Barcelona, amb quatre concerts d’artistes del segell: Barba Corsini, Chaqueta de Chándal, Marialluïsa i Carles Viarnès.

El 3 de novembre Barba Corsini presentaran les cançons d’ “Un nou incendi”, el debut d’aquest projecte de música electrònica amb influències del dub, poesia sonora, noise i collage que formen el poeta Eduard Escoffet i el multiinstrumentista Pope.

El 10 de novembre serà el torn de Chaqueta de Chándal, que després del seu explosiu debut el 2019, contraataquen enguany amb “Futuro, tú antes molabas”, un àcid compendi de pop, krautrock i punk amb generoses dosis d’ironia i mala llet, que els ha convertit en una de les bandes més carismàtiques i imprescindibles de l’escena actual.

El 17 de novembre arribaran els Marialluïsa amb el seu segon disc “La vida és curta però ampla”, un deliciós tractat de pop sensual i sofisticat, amb cançons preciosistes que s’enlairen sobre melodies seductores i sons atmosfèrics.

El 24 de novembre tancarà el cicle el pianista i compositor Carles Viarnès, un creador a cavall entre el minimalisme i la música contemporània, amb pinzellades d’electrònica i experimentació, en treballs aclamats com “Urban tactus”, “Schematismus”, “Nun” o el darrer “Iam”.
Comments are closed.

Back to Top ↑