Notícies Foto: RGB SuportsFoto: RGB Suports

Benvinguts i benvingudes al món d’El Nen Caca!

16 desembre, 2022

Grup de música infantil en català, un nou projecte d’en Daniel Sánchez per fer cantar i ballar a petits i grans.

El Nen Caca, acompanyat dels seus amics i amigues, vol ensenyar als més menuts de la casa les seves pròpies cançons: divertides, mogudes i modernes, amb sons característics de les cançons pop actuals.

Les seves lletres no només us introduiran al món imaginatiu del personatge, sinó que les cançons surten acompanyades de vídeos educatius perquè els nens i nenes puguin aprendre a la vegada que s’ho passen bé. El projecte vol transmetre una autèntica educació integral per aconseguir el màxim desenvolupament de totes les capacitats dels infants, potenciar els valors ètics des de la infància i afavorir la creativitat i la capacitat expressiva-comunicativa dels més petits, amb idees com: la importància del reciclatge, les vocals, els números, el valor de compartir, la diversitat, l’observació, el joc a través de la música, conta contes, treballs manuals… un sense fi de temes per no parar de gaudir en família!

A més a més, El Nen Caca, que tindrà vida pròpia gràcies a una disfressa de mida real, no para mai de ballar i ha preparat coreografies per acompanyar les cançons i que el pugueu acompanyar quan soni la música.

I suposem que ara estareu pensant, podrem xalar d’El Nen Caca en la vida real? Doncs sí! Volem adaptar-nos al segle XXI i combinar el món digital amb els concerts en directe.
Comments are closed.

Back to Top ↑