Beth estrena el nou disc “Origen”

23 març, 2021

És un disc ple de melodies purament pop, que t’atrapen des de el primer moment.

La majoria de les cançons la Beth les va escriure fa bastants anys. Hi ha 13 cançons. 3 llengües diferents. Castellà (8 cançons), català (3 cançons) i anglès (2 cançons).

Aquestes últimes són amb les que obre i tanca el disc. Començant per “Love The Music” una preciosa cançó interpretada d’una sola presa a piano i veu, que l’artista va escriure amb només 23 anys, vivint a Londres i en la que demana a crits ser escoltada i que la deixin fer les coses a la seva manera. I la cançó que tanca el disc és la peça “Go Inside”, una subtil invitació a endinsar-nos al món interior.

La Beth ha buscat una sonoritat una mica més electrònica i no tan folkie com en els seus anteriors treballs, i sembla que ho ha aconseguit amb nota encarregant-se per primera vegada de la producció ella mateixa juntament amb Albert Solà.

“Origen” parla de temes tan diversos com l’amor, el desamor, els fills, l’esperança, una illa i una mica de la vida en general.

Un disc variat i a la vegada coherent. Amb el que la Beth ha volgut donar veu a la noia que va escriure aquestes cançons fa anys i que fins ara no s’atrevien a sortir del calaix. Els avançaments “Que tremolin els arbres” i “Vals” ja deixaven entreveure la qualitat de les cançons i l’energia positiva que les envolta.

Segons ella mateixa “vaig escriure la majoria d’aquestes cançons fa bastants anys. Em van fer creure que no eren “prou bones”, i m ho vaig creure, però dins meu sempre hi havia una veueta que em deia que sí que eren bones, i boniques, i que havia de gravar-les. Sento que amb Origen estic en pau, ja que les he salvat, les he recollit del calaix on jo mateixa vaig guardar-les, i les he vestit ben guapes per treure -les a passejar. I la veritat és que ara estan precioses. I els he demanat perdó per haver-les silenciat tant de temps”.
Comments are closed.

Back to Top ↑