Bioritme aterra a Torelló en la seva 8a edició

3 març, 2022

Entre el 25 i el 28 d’agost passaran pel festival, 35 artistes, repartits en tres escenaris.

El Bioritme és el primer festival de música de tot l’estat amb productes 100% ecològics. Se celebra a Torelló, a tocar del riu Ter, que és un espai únic per viure l’experiència d’un esdeveniment musical líder en consciència ecològica. Els productes usats tenen un impacte ambiental molt menor que els habituals als macrofestivals i una filosofia solidària i horitzontal que aposta per un preu competitiu a les entrades.

Aquest any passaran pel Bioritme, els sempre divertits El Pony Pisador, que barregen música celta i folk tradicional amb una dosi d’humor absurd; Xavi Sarrià, excantant d’Obrint Pas, que presentarà nou disc; La Sra Tomassa, que barregen gèneres llatins amb música electrònica; Sense Sal, en la línia d’un pop-folk festiu.

El Bioritme acollirà també referents del reggae en català com el barceloní Adala, els lleidatans Koers i els valencians Auxili. També algunes de les millors representants de la música urbana actual: Tribade, Las Ninyas del Corro, Jazzwoman, Ketekalles, Maluks, Joina i Tremenda Jauría, i de música urbana fusió com Queralt Lahoz i Roba Estesa.

I hi haurà concerts pel públic familiar amb els Xiula, que combinen música moderna i lletres reivindicatives, i amb Landry, el músic i educador social que fusiona la rumba catalana amb música infantil.

En aquest enllaç tota la programació: https://bioritmefestival.org/programacio/
Comments are closed.

Back to Top ↑