Notícies Foto: U98Foto: U98

Blaumut estrena el seu nou disc, “Olímpica i primavera”

15 març, 2022

Ha estat en un acte al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona.

“Olímpica i primavera” és l’enigmàtic títol que dona nom al cinquè disc d’estudi de Blaumut. El grup, que tot just fa dos anys publicaven “0001”, ens presenten un nou àlbum amb deu cançons que desdibuixen els límits entre la realitat i la ficció.

De la mà d’aquest últim concepte, en un exercici artístic, i basant-se en les eines digitals que tots hem fet servir en aquests darrers dos anys per comunicar-nos, Blaumut es planteja el repte d’enregistrar el disc per separat, cadascun des de la intimitat de casa seva, sense una espai físic on trobar-se. La posterior mescla dels elements ha anat a càrrec d’en Joel Condal, sota la producció de Xavi de la Iglesia, autor de les cançons, i el mateix Joel Condal.

Amb aquest cinquè disc el grup es reafirma en la seva aposta de portar la música clàssica al món del pop, i en una constant experimentació, reinterpreta i modernitza el so més pur dels arranjaments per a instruments de cambra al servei d’un disc elegant i enèrgic, amb caires atmosfèrics i textos molt cuidats. Un discurs propi i ben personal amb el qual la banda va fidelitzant públic a cada nova passa.
Comments are closed.

Back to Top ↑