Notícies Foto: Guillem RomaFoto: Guillem Roma

“Body dysmorphia”, avançament del disc “Ella diu” de Maria Lamata

5 març, 2024

És un cant a l’amor propi, una crítica a la pressió estètica, i als mals hàbits amb un/a mateix/a.

Maria Lamata es mira al mirall amb tendresa i lamenta no haver tractat el seu cos, i a ella mateixa, com es mereixia. Amb voluntat de canvi i transformació i amb molta força ens crida a estimar-nos més. Maria Lamata és cantant i compositora del Mataró (Maresme). Estudia a l’Escola Superior de Música de Catalunya i s’influencia de tota la corrent jazzística moderna de l’ambient Barceloní del moment.

Publica el seu primer àlbum debut, “Ets un desastre” (2017), amb una formació de trio de vents (trompeta, saxo, trombó), base de piano baix, bateria i dues coristes. Participa al festival de jazz de Banyoles, toca a la Casa de Cultura de Girona, a Les Bernardes, a la sala Clap i en concerts de petit format. A part d’aquest debut com a compositora en català i anglès amb influència jazz, el 2018 Maria Lamata publica una triologia de cançons sobre la violència de gènere acompanyada del guitarrista Armando Erenas. Més tard, al 2020 publica “Tancada” un single que parla de la ruptura i de la pandèmia.

A part de tota l’activitat com a intèrpret i compositora, Maria Lamata és professora de secundària, experiència que la porta a crear aquest any l’espectacle musical “Cossos”.

“Ella diu” sortirà el proper dia 11 d’abril.

Text: Redacció/OnaCat.Ràdio
Comments are closed.

Back to Top ↑