Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

Bounce Twice i el seu rol dominant, “Calenta”

10 febrer, 2023

Nou avançament del que serà el seu segon disc.

Bounce Twice, grup resultat de la unió entre Lil Aiden, cantant, i el productor i DJ Efren Kairos, van presentar el passat mes d’abril el seu àlbum debut ‘”Rave on”. Un treball ple d’influències del hip hop old school, Soul, r&b i la música electrònica.

Després de l’èxit indiscutible d’aquest nou disc, que inclou temes que ja estan sonant a totes les ràdios musicals de Catalunya, avui ja són una banda referent en música urbana catalana, i de les poques liderades per una dona. La seva proposta és una oda a la festa, a recuperar tot el que s’ha perdut a causa de la pandèmia. 

Després de col·laborar amb artistes de la talla de Gertrudis, P.A.W.N Gang o Calero LDN, han avançat alguns temes del seu nou àlbum: “Vaselina i gel”, “Esta blanca lo parte” i “Dile a tus amigas”; la primera col·laboració del disc, amb un amic i company de la casa, el Yung Rovelló. 

Ara, presenten “Calenta”, un dels temes més comercials de l’àlbum que no podràs deixar de ballar sense parar. “Calenta” permet a la dona prendre el rol dominant en l’art de la seducció, pretén girar el prisma per explorar aquesta energia natural femenina fora de la posició de submissió habitual en una relació de flirteig. Un tema que explora amb sons comercials, prenent referència d’artistes mundials com la Karol G o la Bad Gyal. 
Comments are closed.

Back to Top ↑