Notícies Foto: Halley RecordsFoto: Halley Records

Buhos anuncia nou disc a finals de març

10 febrer, 2023

Avancen la cançó “La nit està que crema” amb arranjaments de música electrònica que manté l’essència festiva del grup de Calafell.

En aquesta nova cançó Buhos evoquen aquelles nits en les que es connecta amb algú de forma màgica i que, de sobte, el temps vola cap endavant i es desitja amb totes les forces que la nit no acabi mai. “La nit està que crema”, gravada amb el productor David Rosell a Can Pardaler (estudi conegut per les gravacions de discos de Txarango, Doctor Prats o Els Catarres) i produïda per Genís Trani, habitual de Queralt Lahoz, Koers, Vic Mirallas o Green Valley, treu els Buhos de la seva zona de confort per submergir-los en un univers festiu on l’electrònica pren les regnes tot i no abandonar les seves melodies i tornades addictives.

La cançó s’acompanya del primer videoclip fet amb animació de la banda. Està dirigit per Adolfo Guerrero i mostra Guillem Solé -cantant de Buhos- viatjant per tot el món, que està en flames, per acabar tornant a casa amb els seus companys de grup.

Buhos és un dels grups referencia del present musical del nostre país. Els seus èxits els avalen: “Volcans” amb 16,5M d’streams a Spotify i a prop dels 10M a YouTube. “Barcelona s’il·lumina” amb 8M a Spotify i “Transmets energia” amb 4M, són clars exemples del bon estat de forma del grup. 
Comments are closed.

Back to Top ↑