Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

Cançó en català i castellà de Kovitch, “Antes de los 30”

15 desembre, 2022

És el segon avançament de l’exmembre d’Homes Llúdriga del que serà el seu nou disc, “Simplifica”.

Després d’un any en silenci, Kovitch torna i inicia una nova etapa amb el segell Delirics, amb el qual ja ha publicat el primer senzill avançament, “Les millors coses”, del seu nou treball que està per arribar: “Simplifica”.

Ara presenta un nou tema que formarà part del seu nou disc: “Antes de los 30”. Cançó que ve acompanyada d’un videoclip, dirigit pel Pol Fuentes. A la lletra, l’artista dibuixa una caricatura d’allò que se suposa que s’ha d’haver viscut abans de complir trenta anys, segons els cànons establerts socialment. El raper aprofita per retre homenatge a la seva generació, nascuda als anys noranta, citant alguns referents i llocs comuns de la infància d’aquesta dècada. Tira una mica de nostàlgia, convidant a conservar aquell nen o nena interior que només vol jugar.

La instrumental, amb un bombo a negres propi de la música electrònica, està produïda per Yaron Hurter Weida i Pau Escutia, així com la resta del treball, qui també s’han encarregat de la mescla. El màster és obra del Mad.
Comments are closed.

Back to Top ↑