Cançó oficial de la Volta Ciclista a Catalunya 2022

9 març, 2022

És del grup The Penguins i porta per títol “Boires i retrets”.

Qui conegui de prop la banda The Penguins sabrà de l’estreta relació d’alguns dels seus membres amb el ciclisme; rutes d’estiu pels Alps, desplaçaments per veure curses arreu d’Europa, i veure les etapes d’amagat durant les proves de so dels concerts. Ara han decidit fer públic aquest binomi i compartir aquesta relació d’amor presentant-se i guanyant el concurs IcatVolta per esdevenir la cançó oficial de La Volta Ciclista a Catalunya 2022.

En l’apartat musical “Boires i retrets” té aquest aire northern soul que tant pot servir com a trenca pistes,  com per marcar el ritme per pedalar enmig d’una escapada destinada a arribar a meta. (proveu-ho a casa! Ja veureu com funciona!)

En segon lloc, la lletra recull la condició social i humana del ciclisme, la plasticitat entre patiment i bellesa, l’esgotament i martiri físic enmig de paisatges bucòlics. Un viatge interior per trobar-se a un mateix; Detectant, acceptant i afrontant les pors per acabar esdevenint éssers més savis i més forts, construir-nos a partir del que érem abans. També hi descobrim la seva dimensió individual i col·lectiva com a un esport d’equip, però que es competeix individualment: igual que la nostra existència, la patim des del jo, però també la vivim des del nosaltres.
Comments are closed.

Back to Top ↑