“Cant Espiritual” de Carles Dénia el 13 de maig a Barcelona

30 abril, 2021

L’espectacle, amb una durada de 75 minuts, és passió pura… Qui anava a dir-nos que podríem ballar Ausiàs March? Dijous, 13 de maig, al Casino l’Aliança Poblenou.

“Cant Espiritual” és l’obra magna del poeta valencià Ausiàs Marc (1400-1459): una oració delirant, complexa, plena de passió i sinceritat on el poeta mostra obertament les seves febleses. És, també, el nom d’un espectacle en què el músic i cantant Carles Dénia actualitza els versos de Marc i els porta al segle XXI, amb tocs de jazz, flamenc, cant valencià, música mediterrània, bolero americà…, i molt, molt de ritme. Música lliure, amb la sola voluntat de ser tan visceral, polièdrica i apassionada com ho és el mateix poema d’Ausiàs Marc. 

Un espectacle radicalment passional que es presenta per primera vegada a Catalunya i que combina la veu de Carles Dénia amb sis reeixits músics i la dansa de la bailaora Karen Lugo. És, sens dubte, un dels plats forts de Barcelona Poesia 2021. 

Amb Carles Dénia, Karen Lugo, Darío Barroso, Ismael Alcina, David Domínguez, Aleix Tobias, Baptiste Bailly i Andrés Belmonte.
Comments are closed.

Back to Top ↑