Notícies Foto: U98 MusicFoto: U98 Music

Cap el disc debut de Roger Padrós

6 setembre, 2022

El primer avançament és “Digue’m” i ho pots escoltar ja a OnaCat.Ràdio.

Digue’m” és el camí i defineix tot el projecte. Va néixer fa tres anys i segueix acompanyant cada decisió. Una cançó que es transforma i canvia per poder quedar-se. Un petit himne per totes les persones que han format part de cada pas. Parla de triar-se i ser triat, de la gent que estimes i de tu.

Roger comença a estudiar música a l’edat de cinc anys i des de llavors fins a l’actualitat continua formant-se. Amb la publicació del seu primer EP va aparèixer l’oportunitat de formar part de la setena edició de “La voz”, on va tenir un llarg recorregut arribant a les finals. Aquest fet va precipitar l’aposta per una carrera artística professional.

La seva formació passa per la Claudia Steccato i la Lucía Collado com a professores de cant, la Irene Garrido en l’àmbit de veu i interpretació i la Mariona Castillo juntament amb la Bea Vergés pel que fa a cos i veu lliure. La temporada 2020/21 engloba més d’una trentena de concerts a piano i veu o amb la seva banda a sales de Barcelona, Sant Cugat, Sabadell, Madrid i altres.

Actualment, també és músic resident a casa Batlló on presenta el seu repertori i versions d’artistes reconeguts amb continuïtat. Durant el 2022, apostant per un equip jove comença la producció i el desenvolupament del seu primer àlbum discogràfic.
Comments are closed.

Back to Top ↑