Carles Caselles estrena “L’afluent”, el seu primer EP en solitari

11 juny, 2021

Recupera l’entrevista que li vam fer el passat 21 de maig, al programa “ActualiCAT”, presentant-nos aquest disc.

Es tracta d’un EP de cinc cançons amb un únic objectiu: descriure la deriva social en la què vivim i llançar un petit raig de llum amb la seva música. Són cinc cançons diferents, que barregen estils musicals diversos, on el músic de La Marina mostra tot el seu potencial.

El compositor i vocalista d’Smokig Souls estrena el seu primer projecte amb la cançó que tanca el disc: una dolça musicació del poema de Miquel Martí i Pol “Si parlo dels teus ulls”.

El 12 de març l’aposta en solitari de Carles Caselles va donar el tret de sortida amb “La bellesa del risc”, una cançó que posava el punt de partida a la declaració d’intencions del disc d’aquest músic: qui no s’arrisca, no guanya. Una afirmació que no té sentit quan no hi ha res a guanyar però es transforma reveladora quan la fa seva un artista en el punt d’inflexió de la seva carrera. Un mes després, descobríem  un segon single + clip amb “Salut!”, l’alenada d’aire fresc que tan necessitem. Caselles va deixar-nos descobrir el tercer single, “Supervendes”, amb la col·laboració i producció de l’artista El Hombre Viento i que suposa l’aventura del músic en sons poc habituals per a ell com són el hip hop i el dream pop. Ja al mes de maig, el músic de Pego treia a la llum el quart tast del nou EP, “Senda dolça”.

Ara, amb “Si parlo dels teus ulls”, Carles Caselles estrena el nou EP en la seva totalitat, un treball nascut de les entranyes de la quarantena de 2020.

Podeu escoltar l’entrevista que li vam fer a Carles Caselles el passat 21 de maig, al programa “ActualiCAT”, en aquest enllaç:

 
Comments are closed.

Back to Top ↑