Carles Cases Strings Band en concert al Teatre Sarrià de Barcelona

24 març, 2022

El compositor fa aquest concert desprès de cancel·lar la seva gira a Rússia a causa de la guerra.

El Teatre de Sarrià acollirà el 6 d’abril un concert de Carles Cases Strings Band en format trio, en què el músic i compositor estarà acompanyat per Alberto Reguera al violí i Sveta Trushka al violoncel. Un concert de proximitat on es podran escoltar peces de la dilatada carrera musical cinematogràfica de Carles Cases, que compta amb més d’una setantena de bandes sonores per a pel·lícules, a més d’algunes de les seves noves composicions.

El repertori havia de formar part de la gira que Carles Cases i el seu trio tenien previst fer a Rússia des de 2020. En dues ocasions va haver de ser ajornada, per la pandèmia de la Covid-19 i aquest 2022 la invasió a Ucraïna ha tornar a deixar-la sense data. Es dona el cas que la violoncel·lista del grup, Sveta Trushka, és una ciutadana russa resident a Barcelona que aquests dies està vivint en la seva pròpia pell el rebuig a Occident de tot allò que procedeix del seu país.

El Trio ja va fer un primer concert, amb el repertori que presentarà a Sarrià, el 13 de març passat a la Plana de l’Om de Manresa amb èxit de crítica i públic. En aquest espectacle Carles Cases interpreta peces del seu nou treball Minimal i clàssics de les moltes bandes sonores que ha dirigit al costat de directors com Ventura Pons, Jaume Balagueró o Gonzalo Suárez.
Comments are closed.

Back to Top ↑