Notícies Foto: Carles DéniaFoto: Carles Dénia

Carles Dénia guanya el Premi Miquel Martí i Pol 2022

15 novembre, 2022

“Oda apatxe a València”, del disc “Mussol” i amb lletra del valencià Ramon Ramon, se’n du el guardó que impulsa Lluís Llach i que premia la millor poesia en català musicada cada any.

Carles Dénia ha guanyat amb “Oda apatxe a València” el Premi Miquel Martí i Pol del XV certamen “Terra i Cultura”, convocat pel Celler Vall Llach i impulsat per Lluís Llach, que premia la millor cançó amb música original basada en un poema en llengua catalana. La lletra, del valencià Ramon Ramon, és un cant esquinçador, cru i descarnat a la ciutat de València, integrat en el “Poemari cor desmoblat” (Editorial Denes, 2004).

El jurat del certamen, format per Lluís Llach, l’actriu i rapsoda Sílvia Bel, el poeta i rapsoda Eduard Escoffet, el sommelier de Can Roca, Josep Roca, i el director editorial del grup editorial Enderrock, Lluís Gendrau, ha valorat l’obra de Carles Dénia d’entre centenars de cançons que optaven al premi. La finalista ha estat Anna Andreu, i també van passar a la final els cantants Dani López, Arnau Obiols i Cris Juanico.
Comments are closed.

Back to Top ↑