Notícies Foto: OnaCat.RàdioFoto: OnaCat.Ràdio

Cartell complet del CanetRock 2022

22 febrer, 2022

Actuaran, Oques Grasses, Els Catarres, La Pegatina, Stay Homas, Ginestà, La Fúmiga, Miki Núñez, Suu, Marcel i Júlia, Balkan Paradise Orchestra, Buhos, Doctor Prats i Miquel del Roig.

CanetRock arriba a la seva vuitena edició en plena forma i amb ganes de convertir un any més el Pla d’en Sala en una autèntica festa. Aquesta edició incorpora clàssics com Oques Grasses, el retorn de Els Catarres després de 4 anys i la festa incombustible de La Pegatina que comparteixen cartell amb debutants al festival com Ginestà, Balkan Paradise Orchestra i Marcel i Júlia.

La Fúmiga, Miki Núñez, Doctor Prats i Suu tornen al festival amb nou material i la demostració que es pot mantenir les essències en constant evolució. I no hi podia faltar el fenomen Stay Homas, ni tampoc Buhos que mantenen la seva qualitat com a grup de festa per excel·lència.

Com cada any el festival oferirà més de 12 hores de música i festa ininterromputs amb la participació del polifacètic Miquel del Roig i els Djs Ernest Codina, Carles Pérez i OGT. Amb CanetRock, una vegada més, el Pla d’En Sala començarà l’estiu veient sortir el sol.
Comments are closed.

Back to Top ↑