Notícies Foto: Temps RecordFoto: Temps Record

“Cel de danses”, tercer disc de Bufanúvols

18 març, 2024

El disc es publica aquest divendres, dia 22.

Cel de danses” conté dues danses irlandeses, una romanesa, una portuguesa, una de l’Orient Mitjà, dues de les illes Balears, un vals anglès, una dansa grega, una occitana, una dels Balcans, dos temes propis (“Xotis de Ridaura” i “Hassaposerviko dels alls tendres”) i una cançó sud africana. Un total de catorze temes.

És el tercer CD del grup Bufanúvols, amb arranjaments de Gregori Ferrer, acordionista i compositor. És un recull de músiques de diferents països i de ritmes diversos. Hi ha temes amb coreografies senzilles per ballar amb infants d’infantil i primària i d’altres amb coreografies més elaborades pels alumnes de secundària i batxillerat.

Els músics participants en l’enregistrament són: Xavi Arderius a la bateria i percussió; Joan Avellaneda a l’acordió diatònic; Jordi Cassanyer al guitarró; Pep Coca al contrabaix; Gregori Ferrer a l’acordió cromàtic; Magalí Sala al violí, Clara Tarruell a la flauta travessera; Míriam Tarruell a l’acordió cromàtic; Pau Tarruell a la guitarra i veu i Cor Sant Esteve dirigit per Jaume Sala a les veus.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑