Notícies Foto: U98 MusicFoto: U98 Music

Cesk Freixas: 20 anys de carrera

8 gener, 2024

Nou senzill i gira per acomiadar-se dels escenaris.

Cesk Freixas compleix aquest 2024 els 20 anys de carrera musical i ho vol celebrar amb els seus seguidors publicant la cançó “La meva sort”.

Com defineix el mateix Cesk Freixas: “La meva sort és una cançó-resum i una cançó-agraïment. Va néixer amb la voluntat d’encapsular en poc més de tres minuts el sentit original d’escriure cançons, de fer-ho per defensar causes justes i comunes, i volia cantar-ho amb vestit de GRÀCIES, per acompanyar-me al llarg d’aquests 20 anys, i per deixar-me acompanyar-vos en els moments feliços, i també en els que no ho són tant”.

La cançó s’edita el proper 16 de gener a totes les plataformes i serveix de punt de partida per arrancar una gira de concerts que el portarà per tot el territori de parla catalana.

Una gira que finalitzarà la primavera de 2025 i que servirà perquè el cantautor del Penedès es retiri de manera indefinida dels escenaris.

L’inici de gira serà el 4 de febrer al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat a les 19 h dins del cicle de concerts del BarnaSants.
Comments are closed.

Back to Top ↑