Clima, nou grup de música festiva en català

12 novembre, 2021

Es presenten amb el disc “T’he trobat a faltar” que és fruit dels més de quinze anys d’amistat entre el Bertu (cantant), el Puji (baix), el Didak (bateria) i l’Hector (guitarra).

El grup empordanès es va estrenar a l’octubre amb el single “T’he trobat a faltar” que dona nom al seu primer disc que edita aquesta tardor el segell Halley Supernova. Els Clima expliquen que composar aquesta cançó els va servir com a punt de partida per sentir-se inspirats per seguir creant cançons pròpies i és per això que han triat també aquest títol pel disc.

Les cançons que formen part del primer disc de Clima, “T’he trobat a faltar”, van del pop fins al rock, passant per diversos estils com el funky o la rumba. Els Clima expliquen vivències personals a temes com “Em brillen els ulls”, “T’he trobat a faltar” o “Si tingués el poder” i il·lusions compartides a “Cor fort”, que és un cant a lluitar per el que realment ens importa. A “Petits detalls” i “Com els ocells” parlen sobre el moment de voler fer un gir a la vida que portes i trobar noves maneres de seguir. Al disc debut de Clima també hi ha cançons que expliquen experiències més difícils com ara “Te’n vas” o “Mira amunt”, que pretén donar ànims d’una forma molt optimista a gent que passa per moments psicològics durs, com ara ansietats o depressions. I també hi ha lloc per històries imaginades durant el temps de confinament com “Calma” o “No hi pots faltar”.

“T’he trobat a faltar” és la carta de presentació dels Clima. 10 cançons on el pop, el mestissatge i l´electrònica conviuen de forma perfecta per arribar a consolidar un projecte que de ben segur es podrà gaudir als principals escenaris de Catalunya.
Comments are closed.

Back to Top ↑