Notícies Foto: CoopulaFoto: Coopula

Col.laboració de Svetlana i Ari Llobet, “Super lesbiana”

24 novembre, 2022

Agafa un lema poderós com a paradigma vital: desfer-se de tot allò que no ens permet “disfrutar”.

“Super lesbiana” compta amb la presència d’Ari Llobet, artista que participa en el projecte en els directes com a DJ i ballarina, i ara debuta com a cantant i com a compositora d’aquest darrer senzill del grup poblenoví.

El senzill, que compta amb la producció de Mario Patiño al seu estudi del Poblenou “La Atlàntida” i la distribució de la discogràfica Coopula, parteix d’una mescla de sons del rock més tradicional (guitarra elèctrica crua), amb els sintetitzadors que ja formen part de la marca del grup, així com les veus metàl·liques passades pel filtre de l’auto-tune. El grup aposta pel soft o alternative rock, però el tema es concep a partir del popular “tonti pop”, que utilitza sons naïfs, com els sorollets robòtics que etzibaven les consoles dels ’90. A través d’aquests sons infantils i d’aquestes lletres que a priori poden semblar “nyonyes” i inofensives, el “tonti pop” ens ajuda a connectar amb els nostres sentiments més profunds. I a més, ho fa de la manera més festiva i lleugera -en el bon sentit de la paraula-: a través de la festa i la celebració (que és també una insígnia del grup).

En clau de comèdia, “Super lesbiana” critica la falta de responsabilitat afectiva. Això s’explica a través de la història de dues noies que s’enrotllen en una festa i una d’elles marxa sense donar gaire explicacions. El nou tema de Svetlana pretén arribar a un ampli grup de la societat, concretament als joves, els quals se sentiran interpel·lats per les referències que hi ha en el tema i el context en què se situa: una festa on les expectatives sobre el que pot passar són altes.
Comments are closed.

Back to Top ↑