Notícies Foto: MicroscopiFoto: Microscopi

Coloma Bertran presenta el llibre, “Nocturns i diamants”

9 desembre, 2022

Tindrà lloc el proper dijous 15, a les 19h. al Casino de Vic (Sala Modernista).

L’acte comptarà amb Marc del Pino (acordió diatònic) i Quim Abramo (guitarra elèctrica) com a convidats, amb qui Coloma Bertran interpretarà una mostra del repertori que inclou el llibre.

Aquest llibre és un recull de les peces que formen part del primer disc de Coloma Bertran “Nocturns i diamants” publicat l’any 2020.  Un seguit de composicions i arranjaments que la violinista va crear després de molts anys de recerca d’eines, vocabulari i recursos que l’han portat a trobar la seva pròpia veu i en les quals s’hi reconeix profundament, com a intèrpret i com a compositora.

130 pàgines, que inclouen partitures, arranjaments, explicacions sobre estructura, melodia, l’art d’improvisar i l’art d’acompanyar amb el violí, explicacions sobre diferents opcions d’interpretació de les peces: solo / looper / violí i veu / conjunt, nomenclatura, treball sobre riffs, lletres de les cançons, amplificació i equipaments necessaris, pistes d’acompanyaments i treball de recursos sonors extrets de diversos gèneres i estils, i molt més. Disponible en format físic i ebook.

 

Un llibre que ajuda a connectar amb el plaer de crear i a descobrir una forma única de fer música.
Comments are closed.

Back to Top ↑