Notícies Foto: Halley RecordsFoto: Halley Records

“Com cargols”, a poc a poc, Gerard Aledo ens presenta el seu nou disc

1 desembre, 2022

Aquest és el primer senzill del seu proper àlbum, que veurà la llum el 2023.

“Com cargols” és el primer senzill del que serà el primer àlbum en solitari de Gerard Aledo, enregistrat al seu propi home studio i co-produït per Gerard Heredia, s’anomenarà Els ocells de casa (Halley Records, 2023). Un projecte mimat i cuidat de forma artesanal, rodejat d’amics i pels amics, on la intenció és mostrar de forma despullada i sense artificis, unes cançons que seran Gerard Aledo en estat pur.

“Com cargols” és pop d’autor, sense artificis, directe i emotiva, i que a diferència dels temes que havia compost amb anterioritat amb els grups AlQuadrat i Animal, d’un tall més festiu, i del ritme frenètic que va implicar liderar-los, neix el projecte en solitari amb la necessitat de baixar dues marxes i amb l’objectiu de fer música que representi el moment actual que està vivint.

“Com cargols” ens parla de fer les coses a poc a poc, gaudint del procés creatiu, sense sentir cap tipus de pressió, tot retrobant amics i rodejat de la gent que un estima i que van ser clau a l’hora de prendre aquesta decisió d’encetar aquest nou camí i que finalment l’ha acabat portant a compondre Els ocells de casa.

En aquesta ocasió, Gerard Aledo compta amb Iker, cantautor de Sant Cugat. Aquesta col·laboració neix de l’admiració mútua entre els dos artistes i de la relació que inicien a les xarxes socials i que acaba convertint-se en cançó.
Comments are closed.

Back to Top ↑