Notícies Foto: Alex FayedFoto: Alex Fayed

“Com un segon origen”, el retorn de Santi Eizaguirre amb una proposta de pop d’autor

26 gener, 2024

El guitarrista de Cheb Balowski aposta per al micromecenatge per difondre el nou treball que es publicarà el 14 de juny.

Després de més de sis anys de silenci discogràfic i molt poques aparicions en directe, Santi Eizaguirre torna amb nous temes en una proposta de pop d’autor que transita l’exploració emocional i la reflexió sociològica. El que va ser guitarrista de Cheb Balowski i que ja ha publicat ja dos discos en solitari (“Notícies de Gurb”, 2013; “El secret de les festes”, 2018) presenta ara les cançons del que serà el seu tercer disc d’estudi: “Com un segon origen”. El disc té el fet de tornar a començar com a tema de fons.

Aquest nou treball del músic barceloní, que ja està enregistrat i masteritzat, es presenta a través d’una campanya de micromecenatge en el qual hi col·laboren editorials com Pol·len Edicions, la cooperativa de licors artesanals Tres Cadires o l’empresa de cultiu i elaboració d’herbes aromàtiques Aromik, entre d’altres. Amb la campanya de compra anticipada, Santi Eizaguirre cerca recursos per la fase de promoció i llançament del disc, així com la construcció d’una comunitat de suport a les xarxes.  La sortida oficial de l’àlbum està prevista pel 14 de juny i es presentarà en directe a Barcelona la propera tardor. 
Comments are closed.

Back to Top ↑