COMcerts de tardor al País Valencià

13 octubre, 2021

El Col.lectiu Ovidi Montllor i Cantants del País Valencià llancen un seguit de concerts on participen desenes d’artistes que canten en valencià de tots els estils.

El Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants del País Valencià, amb el suport de la Diputació de València, llança un seguit de concerts –COMcerts– en els qual participen desenes d’artistes que canten en valencià de tots els estils, tot respectant-ne la paritat de gènere.

Aquesta tanda de COMcerts té l’objectiu d’incrementar el coneixement i reconeixement popular de les nostres músiques alhora que impulsar el sector de la música tan perjudicat en aquesta pandèmia.

L’aliança amb la 56 Fira del Llibre de València (14 al 24 d’octubre) i amb un seguit d’auditoris públics de la demarcació corresponent a la Diputació de València ens permet oferir més de vint COMcerts de Tardor. El cartell que us resumim és ben atractiu:

En el context de la 56 Fira del Llibre de València actuaran:

Dia 14, Tomàs de los Santos i Elsa Tronchoni, el 15 Josep Aparicio ‘Apa’, dia 16, La Factoria de Sons, el 18, Borja Penalba i Mireia Vives, el 19, Andreu Valor, el 20, Sis Veus, el 21, Carles Dénia, i el 23, Canta Canalla; el mateix dia 23, Rafa Xambó presenta el seu darrer treball “La dansa d’un temps nou” a Bétera; el 24 Miquel Gil a Torrent (l’Horta Sud); el 29 Tesa a Canals (la Costera); el 5 i el 6 de novembre, La Romàntica del Saladar i Trobaversos a Godella (l’Horta Nord); el 7, Tremp a Aldaia (l’Horta Sud); el 13 i el 20, Toni de l’Hostal i Marcel el Marcià a Bellreguard (la Safor); i el 27, de novembre, Tres Fan Ball a Torrent (l’Horta Sud).

El COM també vol fer visible el seu suport a la música familiar i, per això, s’han pogut incloure els COMcerts de La Factoria de Sons (Aitana Ferrer), Trobaversos, Canta Canalla i Marcel el Marcià.

Finalment, també cal afegir a aquesta oferta de COMcerts la setzena edició de la gala dels Premis Ovidi a la Música en Valencià, que enguany es realitzarà al Teatre Capitolio de Godella el 14 de novembre a la vesprada i actuarà el grup X-Fanekaes, amb el seu característic punk folk d’arrel, que versionaran algunes cançons de l’Ovidi i ens oferiran alguna sorpresa.
Comments are closed.

Back to Top ↑