Notícies Foto: Agnès AlgueróFoto: Agnès Algueró

Comença el 33è Festival Internacional de la Cornamusam a Olot

16 maig, 2024

Un dels objectius del Cornamusam és obrir el festival a tot tipus de públic.

La 33a edició del Cornamusam, Festival Internacional de la Cornamusa d’Olot, tindrà lloc del 16 al 19 de maig de 2024 i ja us podem presentar el programa detallat. El Cornamusam és un festival internacional de música d’arrel dedicat a la difusió i promoció de la cornamusa o sac de gemecs i la seva música. Un dels objectius del Cornamusam és obrir el festival a tot tipus de públic i oferir-li una experiència relacionada amb la música, la cultura popular, la gastronomia i la literatura al voltant de la Cornamusa. 

Un cop més, l’organització ha programat totes les activitats del festival a la Sala El Torín i a la plaça Puig del Roser, just davant de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa. A més, es podran gaudir de diferents activitats pels carrers d’Olot, a la llibreria Isop i al Gastrobar Els del Mig. 

El punt de trobada del festival és la Plaça del Cornamusam, un nucli d’ebullició constant en què s’hi pot trobar La Tradillibreria, lutiers, la barraca de La Carnavalesca,  jocs de fusta i molt més. La Plaça busca esdevenir un espai on els espectadors del festival puguin passar el dia entre concerts i gaudir de la cultura popular més enllà de la música. 

En aquest enllaç, tota la programació: https://www.elsostingut.cat/cornamusam
Comments are closed.

Back to Top ↑