Notícies Foto: Xavi TorrentFoto: Xavi Torrent

Comença la 35a edició del Mercat de Música Viva de Vic amb més de 850 professionals acreditats

13 setembre, 2023

Presenta una programació liderada per dones (30 dels 56 grups/artistes).

La 35a edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) arrenca aquest dimecres amb més de 850 professionals de la indústria de la música acreditats (xifra que pot augmentar durant els propers dies).

35 anys treballant per la música en viu, amb la confiança de mantenir projectes consolidats, amb l’experiència i el vincle amb el sector, i al mateix temps amb la inquietud i l’empenta de l’inici per seguir descobrint noves i millors maneres de donar suport als diferents agents de la indústria.

La capital d’Osona tornarà a omplir-se aquesta setmana d’efervescència musical amb una programació que inclou 26 estrenes, que representen gairebé la meitat del total, i que compta amb 30 (de 56) propostes liderades o co-liderades per dones, més de la meitat del total.

Entre dimecres 13 i dissabte 16 es celebraran més de 59 concerts d’un total de 56 grups i artistes concentrats en vuit escenaris de la ciutat, un més que l’any passat, els quatre escenaris de L’Atlàntida: Teatre R. Montanyà, l’Auditori J. Maideu, la Sala 3 J. Anglada i la Carpa, la Jazz Cava, El Sucre Estrella Damm, la Plaça Major Vera, i el Casino. Als escenaris de la programació oficial cal sumar-hi l’escenari de Plaça dels Màrtirs on hi tenen lloc els concerts de l’Off MMVV, programats per Cases de la Música, l’ESMUC, el Taller de Músics i el concurs Sona9.

El MMVV Pro Catalan Arts, el vessant professional del Mercat, es concentrarà a l’àrea de L’Atlàntida entre dimecres i divendres, amb l’objectiu d’impulsar la indústria de la música en directe i de dinamitzar el sector.
Comments are closed.

Back to Top ↑