Compte enrere per una nova edició del Posidònia Fest al Port de Mataró

11 agost, 2022

Amb les actuacions de Roger Mas, Marina Rossell, Miquel Gil, Magalí Sare, Jo Jet i Maria Ribot, entre d’altres.

Els dies 1, 2 i 3 de setembre de 2022 el Port de Mataró acollirà la segona edició del Posidònia Fest, un festival de música on el públic podrà assistir, mitjançant una única entrada o abonament, a concerts de gran qualitat.

Una de les grans novetats d’enguany és que hi haurà dos escenaris. En l’escenari principal, conservant els mateixos horaris que en l’edició anterior (19h i 21:30h), hi actuaran Caamaño&Ameixeiras, Roger Mas, Jo Jet i Maria Ribot, Marina Rossell, Magalí Sare i Miquel Gil. L’altre escenari estarà dedicat exclusivament a artistes del Maresme i l’elecció dels artistes que actuaran s’ha fet mitjançant una crida als músics del Maresme. D’entre les 34 propostes rebudes s’han escollit Golden Embers, Diode i Mama Calypso i els xavals tropicals.

Les entrades, que estan a la venda a la web http://www.posidoniafest.cat,  tenen un preu de 18€ per jornada (inclou els tres concerts). També s’ha posat a la venda un abonament al preu de 45€ pels nou concerts del festival.

El Posidònia Fest, a banda de ser un festival de música, també s’ha convertit en un espai dedicat a l’art. Enguany hem arribat a un acord de col·laboració amb el FESTIVAL REVELA’T que farà una exposició de fotografia analògica que servirà de preludi de les exposicions i activitats que han organitzat a partir del 9 de setembre.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑