Notícies Foto: Juan Miguel MoralesFoto: Juan Miguel Morales

Concert “Breviari d’amor a Jordi Sabatés”

6 maig, 2023

Es dura a terme el dissabte, dia 13, a la Sala Luz de Gas, a les 21h. L’acte està inclòs dins de la programació del Festival BarnaSants.

Concert homenatge en forma de breviari d’amor a l’entorn de la figura del pianista, compositor i creador de somnis Jordi Sabatés. La seva obra, que abraça tots els gèneres i estils posibles i impossibles de la cançó al jazz passant pel clàssic, el contemporani, el tradicional i el progressiu, també aplega una nòmina de companys de viatge que representen el més selecte de l’escena musical catalana dels darrer mig segle. Per aquest motiu molts d’ells han volgut ser partícips d’aquesta celebració en record i reivindicació a la seva figura i la seva obra. Una vetllada única i molt especial que serà un autèntic clam a la música lliure i a l’amistat.

Amb Maria Del Mar Bonet, Toti Soler, Chano Dominguez, Ignasi Terraza, Olvido Lanza, Feliu Gasull, Laura Simó, Lluis Vidal, Francesc Capella, Agustí Fernández, Dani Espasa, Kitflus, Santi Arisa, Rosa Vergés i Camut Band.
Comments are closed.

Back to Top ↑