Consumisme vestit de sarcasme, hip-hop i dream-pop al nou single de Carles Caselles

4 maig, 2021

“Supervendes” estarà inclòs en l’EP del compositor i vocalista del grup valencià Smoking Souls que sortirà a la llum a mitjans de juny.

Consumisme vestit de sarcasme, hip-hop i dream-pop són quatre dels ingredients de “Supervendes” el tercer single del nou projecte en solitari de Carles Caselles. El compositor i vocalista d’Smoking Souls suma així un tast més a l’EP, un treball nascut de les mateixes entranyes de la quarantena de 2020 i que sortirà a mitjans de juny.

“Supervendes” ha comptat amb la col·laboració i producció de l’artista El Hombre Viento i se suma a un projecte en el qual, l’artista de Pego, s’endinsa en un camí musical inexplorat per a ell. Ho fa amb estils, arranjaments i composicions amb els quals Carles Caselles ens sorprèn i que formen part del petit tresor musical que és aquesta aventura en solitari. Entre els beats lents produïts per El Hombre Viento i una veu gairebé xiuxiuejada, l’artista ens convida a parar, a buscar la felicitat en aquestes petites esquerdes de tranquil·litat que es salven de la pressió social, tecnològica i econòmica d’una indústria entossudida en crear Supervendes.
Comments are closed.

Back to Top ↑