Notícies Foto: Juan Miguel MoralesFoto: Juan Miguel Morales

“Contes i complantes”, el rock simfònic de Nicòmac

27 novembre, 2023

És el primer LP de la formació, un conjunt de nou cançons. Surt el dimarts, dia 5 de desembre.

Les nou cançons han estat enregistrades i mesclades entre el setembre de 2019 i l’agost de 2023 que inclou la remasterització de l’EP “Nicòmac”, publicat el desembre de 2019. En termes estilístics, el disc s’emmarca dins del Rock Simfònic: cançons amb estructura episòdica que fusionen el rock amb la música simfònica i coral. De direcció artística eclèctica, el disc presenta una proposta musical ambiciosa, de producció maximalista, i plena d’estètica romàntica, tragèdia i passió.

La banda va néixer a Badalona que combina el pop i el rock amb la música simfònica i coral. El grup ha estat premiat amb el segon premi del Concurs de Cançó de Salitja (2018), el premi a Millor Banda de Badalona al Concurs de Música de Badalona (2018), el primer Premi al Concurs de Cançó de Salitja (2019), el premi Altaveu Frontera (2020), i ha format part del Cabal Musical 2019-21 del Taller de Músics de Barcelona sota la mentoria de Joan Carles Capdevila.

Cal destacar el compromís de Nicòmac amb la promoció musical de nous talents, per exemple, amb la seva col·laboració en l’organització del Concurs de Música de Badalona 2022, o l’actuació en qualitat de jurat i representant de l’Associació La Rotllana de Badalona, al programa Objectiu Paki 2023.

 

 
Comments are closed.

Back to Top ↑