Corçà Music 2021, l’ajuntament dona suport a la música en directe

22 gener, 2021

L’Ajuntament de Corçà programa per aquests propers mesos, concerts de Beth, Lluís Gavaldà i David Carabén.

Inicialment estava programat pel primer trimestre del 2021,  (Gener- Febrer – Març) però l’evolució de la pandèmia, amb les mesures actuals, ha obligat a posposar-ne el seu inici, que finalment, serà el mes de febrer. 

El Corçà Music comptarà amb les actuacions de la Beth el dia 27 de febrer, Lluís Gavaldà acompanyat per Joan Pau Chaves al piano el 20 de Març, i David Carabén de (Mishima) el 24 d’abril.

Les entrades estaran a la venda a partir del 25 de gener a les 10h. Els habitants de Corçà poden adquirir les entrades al Punt de Trobada de Corçà per 12€ (tarifa reduïda), també es poden comprar a través de la web d’RGB www.rgb.cat per 15€, i el dia del concert es vendran a guixeta a 18€.

A més a més, hi ha l’opció de comprar abonaments pels tres concerts, de 30€ pels habitants de Corçà i de 40€ per la resta de públic, aquests també es poden adquirir a través del portal web d’RGB.

Els concerts, sota la marca de #culturasegura, comptaran amb totes les mesures actuals per a la prevenció del contagi de la COVID-19. L’ús de mascareta serà obligatori durant tot el concert, l’aforament serà del 50% amb les distància de seguretat pertinents, i es facilitarà gel hidroalcohòlic a l’entrada per la neteja de mans.
Comments are closed.

Back to Top ↑