Notícies Foto: Dolors BoatellaFoto: Dolors Boatella

Cris Juanico presenta “Cançons de Xerxa”, un nou treball en format llibre-cd

6 novembre, 2023

El músic de Ciutadella ha seleccionat onze poemes i els ha encofrat en deu cançons de tall folk i de gest popular.

Una experiència que suposa una clara passa endavant del músic, que s’ha fet acompanyar de Lluís Gener al baix electroacústic i contrabaix, Moisès Pelegrí a les percussions, a banda d’ell mateix a les guitarres acústiques, formant un sòlid trio musical. La proposta és una clara fusió tímbrica entre sonoritats primitives i músiques modernes, entre sons ancestrals i tribals i sons més actuals.

Aquestes cançons han comptat amb les aportacions d’una llarga llista de col·laboradors illencs ,com ara les veus de Frank Pons de Pèl de Gall, Rita Barber, Maria Riudavets, Dolors Boatella, Sergi Cleofé i les Llunes Brunes, i els instruments de ToniPastor (llaüt), Blanca Coll (violí), Joan Mesquida (clarinet) i Borja Moll (flauta).

La presentació del llibre-cd serà l‘1 de desembre a la llibreria va Dllibres a les 20h, i l’endemà, el 2 de desembre, es presentarà en concert a les 21h al Teatre del Casino 17 de Gener de Ciutadella, amb la participació dels artistes que han col·laborat al disc. El pre-save estarà disponible a partir del 17 de novembre. I el disc es publicarà el 24 de novembre.
Comments are closed.

Back to Top ↑