Cruïlla presenta el gruix de la seva programació

14 desembre, 2022

En el seu cartell, Antònia Font, Triquell i Stay Homas, entre d’altres. El Festival tindrà lloc del 5 al 8 de juliol de 2023 al Parc del Fòrum de Barcelona.

L’organització del Festival Cruïlla que aquest any tornarà a comptar amb quatre dies de programació incorpora avui més de 20 noms al seu cartell que se sumen als ja anunciats Antònia Font i Viva Suecia.

D’entre tota la programació destaquen Placebo – que el 2023, gairebé 30 anys i 13 milions d’àlbums venuts després del seu naixement, tornen a Barcelona com una de les bandes que defineixen el rock alternatiu de les últimes dècades- els islandesos Sigur Rós, Franz Ferdinand-portant en directe al Cruïlla “Hits to the head” el seu recopilatori d’èxits- Leiva -que després de fer dos sols outs al Poble Espanyol la passada primavera torna a Barcelona- i Tash Sultana – la multiinstrumentista i cantautora australiana per fi actuarà a Cruïlla, presentant una discografia extensa tot i la seva joventut- estaran a Cruïlla.

També s’incorporen a Cruïlla 2023: Carolina Durante, Dani Fernández, Amaia, Sen Senra, Delaossa, Cruz Cafuné, Stay Homas. Sidonie, Iseo & Dodosound, Rusowsky, La Élite, Las Ninyas del Corro, Cala Vento, Ciudad Jara, Carlangas, Suu, Triquell, Lia Kali, Tesa, Shego, Victorias i Menta.

L’organització anuncia que encara queden artistes per anunciar així com moltes altres novetats per l’edició d’enguany.
Comments are closed.

Back to Top ↑