Curtcircuit anuncia més artistes per a la 2a temporada de la novena edició

22 octubre, 2021

Artistes com Pau Vallvé, Joana Serrat, Xenia, Sara Roy, Fetus, entre d’altres, formen part de la seva programació.

Curtcircuit, el circuit de sales de concerts impulsat per l’ASACC (l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya) anuncia més concerts i artistes que sonaran durant els mesos de novembre i desembre per a finalitzar la novena edició, la segona en plena pandèmia.

La iniciativa presenta a diferents artistes que actuaran abans que acabi l’any a sales d’arreu del territori català que formen part de l’ASACC. Actualment, tenint en compte que encara no s’ha recuperat el 100% dels aforaments d’aquests espais, es vol realitzar un major nombre de concerts dels que fan habitualment per a poder generar la màxima activitat musical a les sales. D’aquesta manera es pretén assolir un dels principals objectius, que aquest any pren més rellevància que mai: crear activitat a la cadena de valor del sector de la música en viu i alhora vetllar per l’accessibilitat de la cultura arreu del territori català.

De moment, a falta de més artistes per confirmar pròximament, Curtcircuit organitza prop de 20 concerts amb més de 10 artistes diferents que actuaran a 12 sales de 6 localitats d’arreu de Catalunya. Seguint l’essència de les edicions anteriors, Curtcircuit és un projecte viu que es crea, construeix, defineix i amplia al llarg de l’any. A més, és un cicle tan eclèctic en la seva proposta artística com ho són les programacions de les mateixes sales.

D’aquesta manera, es confirma el concert d’Abba ‘The New Experience’ el 6 de novembre a la sala Fred Astaire de Terrassa, Duochambre l’11 de novembre a L’Oncle Jack de L’Hospitalet de Llobregat; el mateix dia Xenia presenta el seu EP a la Sala Taro de Barcelona, el 19 de novembre él el torn de Pau Vallvé amb la presentació del seu últim disc a l’Espai Orfeó de Lleida i el 26 de novembre triple concert: Sara Roy a El Vapor de Terrassa, Fetus + Artista Convidada a la Sala VOL de Barcelona i The Tyets a la sala Stroika de Manresa.

El mes de desembre comença amb el directe de Sara Roy a la Sala Zero de Tarragona, el 9 de desembre Ketekalles a la Sala Apolo de Barcelona, el 10, 17 i 18 Koko-Jean & The Tonics presenten el seu últim disc a la Sala Upload (Barcelona), Sala Zero (Tarragona) i Cafè del Teatre (Lleida), respectivament. El dia 10 Joana Serrat presenta el seu nou treball al Cafè del Teatre de Lleida. Per finalitzar, de moment, el 17 de desembre se celebra el fi de gira de The Tyets a la Sala Salamandra de L’Hospitalet de Llobregat. 
Comments are closed.

Back to Top ↑