Notícies Foto: Txema SalvansFoto: Txema Salvans

Curtcircuit arrenca la segona temporada amb Mishima, Joan Miquel Oliver, Joan Masdéu i molts més

8 setembre, 2022

El 30 de setembre engega la segona temporada del cicle de concerts de l’ASACC.

Curtcircuit, el circuit de sales de concerts impulsat per l’ASACC (l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya), presenta els primers noms de la segona temporada que tindrà lloc de setembre a desembre d’aquest 2022.

La segona temporada ve carregada de música ben diversa amb concerts repartits en sales d’arreu del territori català. De moment, Curtcircuit acaba la seva desena edició amb gairebé 20 concerts de prop de 20 artistes diferents que tindran lloc a 14 sales de 8 localitats de Catalunya. El cicle segueix amb els seus objectius principals que són: visibilitzar el teixit de les sales de concerts del país, reivindicar la tasca d’equipaments culturals de proximitat de les sales durant tot l’any, facilitar concerts a grups emergents i/o artistes que necessiten l’ajut de tot el pla de promoció que emmarca un cicle anual i promocionar principalment l’escena local catalana, sempre comptant amb artistes de la resta de l’estat i alguns artistes internacionals.

Aquesta segona temporada arrenca amb el concert de Banani + Calivvla el 30 de setembre a la sala LAUT de Barcelona. L’octubre comença amb el concert d’Ariox i Galgo Lento + The Free Fall Band el dia 7 a El Pumarejo, el dia 8 el retorn de Se Atormenta Una Vecina a la Sala Apolo, Joan Masdéu estarà el dia 14 al VADE Música de Sabadell i el 15 FERMI presenta el seu nou disc a The Void. 

Novembre comença fort amb la presentació del disc debut de Le Nais al LAUT el dia 5, el dia 11 és el torn de Sed de Mal + Sin Reputación a la RASA 64 de Terrassa, el 17 presenten disc la recent formació Navet a La Nau, i acaba el penúltim mes de l’any amb la mini gira de Joan Miquel Oliver que tindrà llocs els dies: 17 al Voilà de Manresa, 18 a l’Oncle Jack de L’Hospitalet de Llobregat, 19 a Els Pagesos de Sant Feliu de Llobregat i 20 a La Jazz Cava de Vic. 

Desembre començarà amb l’esperat Concert de Nadal de Mishima al Cotton Club de Lleida el dia 16, el 21 és el torn de la Mallorca Party (Joan Miquel Oliver i Da Souza) que també serà el final de la Gira Surfistes d’Oliver a la Sala Apolo, el 27 és el concert de final de gira de Maika Makovski a Razzmatazz 2 i el 29 acomiadem l’any i la desena edició de Curtcircuit amb la ja clàssica Soul Party que prepara Lalo López amb un gust exquisit des de fa anys!
Comments are closed.

Back to Top ↑