Curtcircuit celebra la seva desena edició

2 febrer, 2022

El 26 de febrer torna el cicle de concerts de l’ASACC, amb Maria Arnal i Marcel Bagés, Tarta Relena, Carles Benavent, Roger Mas, entre d’altres.

Curtcircuit, el circuit de sales de concerts impulsat per l’ASACC (l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya), presenta els noms de la primera temporada de la seva edició més especial, la desena, que tindrà llocs al llarg d’aquest 2022.

El cicle portarà, de moment, prop de 20 concerts amb gairebé 25 artistes que actuaran a 14 sales de 7 localitats diferents d’arreu de Catalunya. Per a celebrar la desena edició Curtcircuit organitzarà més concerts que en edicions anteriors, mantenint una programació artística molt variada a nivell estilístic i mantenint la paritat de gènere al cartell, fita que s’aconsegueix des de fa ja més de 4 edicions. Curtcircuit és un projecte viu que es crea, construeix, defineix i amplia al llarg de l’any. A més, és un cicle tan eclèctic en la seva proposta artística com ho són les programacions de les sales.

La desena edició s’inaugura el 26 de febrer a la Sala Apolo amb un concert molt especial de Maria Arnal i Marcel Bagés que simbolitza l’esperit Curtcircuit i que esdevé la quadratura del cercle de l’essència del cicle, on un artista principal apadrina un talent emergent per a tenir l’oportunitat de poder tocar en grans sales de Catalunya. Maria Arnal i Marcel Bagés van ser banda apadrinada d’en Joan Miquel Oliver en l’edició de 2016 i, després de triomfar omplint sales i teatres, seran els encarregats d’obrir aquesta edició com a artistes principals.

Tota la programació a: http://www.infoconcerts.cat
Comments are closed.

Back to Top ↑