Notícies Foto: BankrobberFoto: Bankrobber

Da Souza anuncia el seu comiat

17 maig, 2023

Els darrers concerts tindran lloc el desembre a Palma i al gener a Barcelona.

Amb aquesta nota de premsa els components de la formació Da Souza comunica el seu comiat:

“Tschüss (Hola i Adéu)

Idò sí, amigues i amics: Da Souza tanca sa persiana. Després de més de 10 anys, ha arribat el moment de dir adéu.

Han estat anys increïbles, hem pogut fer un bon grapat de cançons, discos i concerts, i hem conegut llocs i, sobretot, gent meravellosa que ara ja són amics i família. En definitiva, hem crescut i hem arribat fins aquí.

Estam molt satisfets i orgullosos del camí fet, però també necessitam passar pàgina. Per això, hem decidit que ens prendrem el que queda de 2023 per anar tancant aquesta etapa.

Farem una petita gira a l’estiu que ens fa molta il·lusió. I, després d’això, hem preparat dues grans nits de comiat. Volem partir de la millor manera, així que seran dos xous de fantasia, amb col·laboracions i molta emoció: Es Gremi de Palma el 29 de desembre de 2023 i a la Sala Apolo de Barcelona el 26 de Gener de 2024.

Ens faria molt feliços que hi venguéssiu totes i tots. Creim que serà molt especial.

Finalment, voldríem donar les gràcies. No hi ha prou caràcters a internet com per agrair una a una a totes les persones que ens heu fet costat i ens heu ajudat d’alguna manera al llarg de tots aquests anys. Sou moltíssima gent i esperam anar-vos trobant aviat per poder-vos abraçar en directe. Han estat uns anys preciosos i és en bona part gràcies a vosaltres. Vos estimam molt.

Moltes gràcies de tot cor!

Da Souza”.

Gràcies per tota la vostra música!
Comments are closed.

Back to Top ↑