“Daus” és la nova col.laboració de Joan Pons amb B1n0

16 març, 2021

El duo format per Emili Bosch i Malcus Codolà treuren un nou EP.

Per a entendre l’escenari on B1n0 concep i dóna vida a les seves cançons haurem de viatjar a zones del nostre cervell on les paraules són colors i on els nostres pensaments s’expandeixen i es contreuen de manera infinita, en espiral, una vegada i una altra. En 2019 van llançar un primer disc homònim (“B1n0”,Foehn Records), amb el qual es van situar de manera immediata en l’epicentre de l’escena electrònica catalana. Ara, el duo format per Emili Bosch i Malcus Codolà, continua el seu llegat amb “Bi”, el seu nou EP.

Un nou EP pel que encara haurem d’esperar un temps, però del que ja podem escoltar “Daus”, un primer single en el qual b1n0 compta amb la col·laboració vocal de Joan Pons (El Petit de Cal Eril),amb el qual repeteixen col·laboració després d’haver connectat tan bé a “Dance, dance, decadence”, single que van presentar a l’abril del 2020 i atenció, perquè no serà l’única de l’EP.

“Daus” és la primera mostra d’allò que trobarem a “Bi”: cançons més rodones, més directes, que potser s’allunyen de l’etiqueta més purista de l’electrònica, però que obren camí a una utopia on els gèneres musicals es desdibuixen. Esteu preparats?




Comments are closed.

Back to Top ↑