Notícies Foto: MicroscopiFoto: Microscopi

De Tu a Tu presenta, “Camí de papallona”

3 octubre, 2022

La cançó és la banda sonora del primer conte d’Eva Roig.

“Camí de papallona” és un conte que recull eines per potenciar una sana autoestima. La seva autora Eva Roig ha creat aquest projecte des de la passió per l’educació emocional, la literatura infantil i juvenil, la maternitat i la pròpia experiència personal.

És la història de la Martina, una nena contenta i feliç però que detecta que alguna cosa no acaba de funcionar dins seu. La Martina troba una bonica papallona que li explicarà quin camí interior ha seguit per passar de ser un cuc de seda a una bonica papallona, compartint amb ella pensaments, sensacions, metàfores, pors i reflexions que l’ajudaran a començar un camí cap a la llibertat interior per aconseguir una sana autoestima.

“Camí de papallona” també és el títol de la cançó que el grup De Tu a Tu ha compost i produït complementant aquest projecte. De tu a tu ha enriquit el conte a través de la música, tot afegint aquesta cançó que plasma el viatge interior de la Martina. En ella s’expressa el sentiment del conte, el viatge d’emocions que la Martina transita entre les seves pors i la incertesa, fins al seu anhel de llibertat.
Comments are closed.

Back to Top ↑