Debut en solitari de Sandra Monfort

23 febrer, 2021

La component del trio Marala treu disc el 12 de març. Ja pots escoltar a OnaCat.Ràdio l’avançament, “Solar”.

Hi ha alguns tresors que es van conreant a poc a poc, amb molta cura, inclinació i passió. I aquest ha estat el cas de Sandra Monfort, que ha anat cuidant i evolucionant la seva música com un petit enigma, com un ens al qual calia custodiar fins que estigués preparat per a aflorar. És clar que, avui dia, Sandra Monfort ha florit. I ja és un secret a veus.

A Sandra Monfort l’hem pogut veure formant part de formacions com Xaloq o Marala, però aquesta primavera debutarà amb el seu primer disc “Niño Reptil Ángel”, un disc que cavalca entre la música tradicional, l’avantguarda i l’electrònica.

“Solar” és el primer single d’avançament de “Niño Reptil Ángel”. Una cançó tan intensa, sòlida i delicada, que resulta dolorosa. I no és d’estranyar que passi això, ja que “Solar” vol ser una cançó de consol, una cançó de bressol de dol. Un crit d’acceptació per la pèrdua d’alguna cosa o d’algú. Però fins al més intens dels dolors, acaba trobant la seva cura, i per això “Solar” també és una espurna d’esperança. Allò que hem perdut, tornarà d’una altra manera. Tanquem una porta per a obrir una altra, per a deixar que el nostre jardí torni a florir.
Comments are closed.

Back to Top ↑